Jogobingo

Jogobingo is een erg populaire bingosite. Deze bingosite beschikt over ruim vijftig bingorooms. Jogobingo is een onderdeel van Simbat Entertainment Systems. Dit is een op Seychellen geregistreerd bedrijf dat tientallen online games en bingo- en casinowebsites bezit.

75-ballen bingo

Op Jogobingo kun je in de bingorooms meedoen aan verschillende varianten van 75-ballen bingo. In elke bingoroom wordt er een limiet gesteld aan het aantal spelers. Het maximum aantal spelers is ook weer afhankelijk van de kaartprijs.

Originele namen

De bingorooms op Jogobingo hebben allemaal originele en makkelijk te onthouden vogelnamen, zoals De Papegaai, de Specht, de Zeearend, de Huismus en de Aasgier.

Gastspeler

Om online te kunnen bingoën op Jogobingo kun je eerst inloggen als gastspeler. Door dit te doen, kun je ontdekken of het bingoën op deze site bij je past. Hierna kan je ervoor kiezen om je te registeren en een account aan te maken.

Registreren op Jogobingo

Het is dus niet verplicht om een account aan te maken op Jogobingo. Toch levert het je meer voordeel op als je dit wel goed. Je kunt dan geldprijzen winnen. Je kunt een account aanmaken door jezelf op de site te registreren. Nadat je de registratieprocedure volledig hebt doorlopen, krijg je per e-mail een activatielink. Met deze link kun je je account officieel openen.

Gratis spelen

Op Jogobingo kun je gratis online bingoën. Deze bingosite beschikt over een aantal rooms waar je gratis kunt spelen. Je kunt gratis online bingoën met maximaal twee kaarten. Op deze manier leer je meer over het online bingoën. Nadat je het helemaal in de vingers hebt, kun je er voor kiezen om voor echt geld te spelen.

Bingoën voor echt geld

Als je eenmaal weet hoe het online bingoën op deze site werkt, kun je voor het echte geld spelen. Je speelt dan in de real mode. De bingokaarten zijn te koop vanaf 0,10 cent. In elke bingoroom wordt er een andere prijs gehanteerd. De prijs is afhankelijk van het aantal spelers in de bingoroom. Per bingoronde kun je spelen met meer dan één kaart. Per speelronde kun je met maximaal tien kaarten spelen.

Bonuspot

Op deze bingosite maak je kans op de bonuspot. Dit is een extra prijs die je kunt winnen. Je kunt de bonuspot winnen in de bonusronde. Deze ronde wordt gespeeld als er voldoende kaarten in een bingoroom zijn verkocht. De spelers in een bingoroom bepalen zelf wanneer er een nieuwe bonusronde wordt gehouden. De bonusronde wordt ruim van tevoren aangekondigd.

Veilige betaalmethodes

Wanneer je geld op je spelersrekening wilt storten, dan kan je dit op een veilige manier doen. Jogobingo biedt je betrouwbare betaalmogelijkheden.

Prijzen uitbetalen

Als je een winst hebt van 50 euro of meer, dan kun je deze laten uitbetalen op je bank- of girorekening. Je aanvraag wordt de volgende werkdag verwerkt. Doorgaans duurt het 1 tot 3 werkdagen voordat het geld op je bankrekening wordt gestort.

Klantenservice

De klantenservice is 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar. Je kunt deze bereiken per e-mail. In de meeste gevallen krijg je binnen 24 uur een antwoord op je vraag. Ook vind je op de site een lijst met veel gestelde vragen.