Gratis bingo spelen op Bingocams

Op Bingocams kan je online gratis bingo spelen. Bij ons kan je op een fantastische en unieke manier bingo spelen. Wij bieden je namelijk de mogelijkheid om bingo te spelen met je webcam aan. Zo kan je gezellig chatten met de andere spelers en de win-momenten met elkaar delen.

Account aanmaken

Om mee te doen aan gratis bingo op Bingocams, dien je eerst een account aan te maken. Ook dit kost je helemaal niets. Nadat je jezelf hebt geregistreerd kun je direct beginnen met een van onze vele bingogames. Hiervoor hoef je helemaal niets te betalen. Na je inschrijving ontvang je van ons namelijk gelijk een welkomstbonus van 5 euro, waarmee je dus gratis kunt meedoen aan een bingospel. Door mee te spelen aan een bingogame maak je bovendien ook nog eens kans op een leuke geldprijs.

Dagelijks gratis bingo spelen

Je kunt dagelijks gratis bingo spelen in een van onze bingorooms. Je doet dan helemaal voor niets mee aan een game, maar je maakt wél kans op echte cash prijzen. Zo kan je gratis bingo spelen in de Cash Corner of de Freebie Fiesta kamer. In de Cash Corner kan je iedere dag gratis bingo spelen en leuke geldprijzen winnen voor helemaal niks. Elk half uur wordt er in deze room een nieuwe game gestart. Ook is de Free Fiesta kamer maak je elke dag kans op een leuke prijs. Elke drie uur bieden wij hier gratis bingo aan. Wekelijks geven we hier dan ook meer dan vierhonderd euro aan prijzengeld weg en ook nog eens een Bouncing Bonus van maar liefst 250 euro! Gratis bingo spelen bij Bingocams wil je dus absoluut niet missen!

Speler status en extra rooms

Als vaste Bingocams-speler kan je een speler status bereiken. Elke status biedt weer bepaalde privileges, zoals extra emoticon, avatars en extra bonussen. Een hogere speler status kan je bereiken door veel te winnen. Elke keer dat je een game wint, ontvang je van ons één of meerdere punten op jouw account. Als je genoeg punten hebt verzameld, dan wordt jouw speler status verhoogd. Iedere speler met een zilveren status of hoger, wordt door ons nog eens extra verwend met gratis bingo. Voor deze trouwe spelers hebben wij namelijk extra kamers geopend. Deze rooms zijn dan ook alleen maar toegankelijk voor spelers met een zilveren status of hoger.

Speciale events

Naast het gratis bingo spelen, kan je ook meedoen aan een event. Bingocams organiseert namelijk regelmatig speciale Events. Hierbij kan je meedoen aan leuke, nieuwe en gezellige puzzelspelletjes, zoals Galgje. Deze game wordt op verschillende dagen gespeeld in de rooms. Ook hierbij maak je kans op leuke bonusprijzen winnen vanaf 5 tot 25 euro. Met zo’n bonus kan je dan weer meedoen aan een gratis bingo spel.

Extra prijzen

Het grote voordeel van Bingocams is, dat wij je veel geldprijzen en bonussen aanbieden. Ook kan je bij ons nog heel veel andere extra prijzen winnen, zoals de room jackpot of de progressive jackpot. Dit bedrag kan oplopen tot meer dan tweeduizend euro!